• Demo
 • Demo
 • Demo
 • Demo
 • Demo
 • Demo
 • Demo
 • EXPERIENCIA, COMPETENCIA Y ESPECIALIZACIÓN EN LA ADMINISTRACIÓN DE INMUEBLES.
 • ESTAMOS CERCA DE TI, CRECIENDO A TU LADO.
 • ASESORAMIENTO INTEGRAL, SEGURO Y DE CONFIANZA.
 • PROFESIONALIDAD Y COMPROMISO.
 • NOS AVALAN MÁS DE CINCUENTA AÑOS DE EXPERIENCIA.
 • LA EFICACIA Y LA TRANSPARENCIA NOS HAN MANTENIDO COMO REFERENTES DENTRO DEL MERCADO INMOBILIARIO.
 • EXPERIENCIA, COMPETENCIA Y ESPECIALIZACIÓN EN LA ADMINISTRACIÓN DE INMUEBLES.

Consideraciones del CAFBL ante las restricciones motivadas por el RD 463/2020 (2)

 


Benvolgut
Benvolguda

Les restriccions contemplades en el RD 463/2020 de declaració de l’estat d’alarma han suposat el tancament de la major part dels establiments comercials en els nostres pobles i ciutats. El cessament generalitzat de l’activitat econòmica s’ha fet sentir de manera abrupta en tots els sectors. En absència de concreció de les compensacions i recursos econòmics destinats a cobrir les conseqüències que afecten als contractes d’arrendament, la càrrega d’aquestes s’ha derivat als arrendadors i arrendataris.

Per tal de reduir la incertesa i combatre la inseguretat que aquesta crisi genera a ambdues parts del contracte d’arrendament, el CAFBL en l’exercici del seu compromís amb el sector de l’habitatge i la societat, trasllada les següents consideracions:
 

 1. Proposar a totes les Administracions Públiques competents que considerin la necessitat de disposar de fons suficients per a la dotació d’un suport de renda en lloguer a famílies i negocis quins ingressos s’hagin vist minvats inesperadament.
 2. Compromís dels Administradors de Finques Col·legiats per facilitar en igualtat de condicions, a arrendataris i arrendadors, l’assessorament necessari per resoldre la crisi de forma endreçada, així com minimitzar els costos personals i econòmics.
 3. Apel·lació a la responsabilitat social de tots els actors intervinents en el sector de l’habitatge (Administracions Públiques, propietaris, arrendadors, arrendataris, llogaters i Administradors de Finques Col·legiats) per actuar conjuntament a través de mesures que mantinguin l’equilibri i la seguretat jurídica en el lloguer d’habitatges i de locals de negoci.
 4. Atès les excepcionals circumstàncies, instem als Administradors de Finques Col·legiats a prendre la iniciativa en aquests moments difícils mitjançant la recomanació d’acords consensuats entre propietaris i arrendataris que permetin la flexibilització de les condicions econòmiques dels contractes d’arrendament, mentre persisteixi el tancament obligat.
 5. Tots els acords han de considerar les extraordinàries causes que els originen i establir-se de forma temporal, comptant amb el consens actiu d’arrendadors i d'arrendataris, qui s’implicaran lleialment en un exercici de responsabilitat contractual, per aconseguir de forma proporcionada, distributiva i justa el millor acord per pal·liar els efectes de la crisi.
 6. L’Administrador de Finques Col·legiat disposa de la formació i dels coneixements necessaris per mitjançar de forma activa en el lloguer. Té al seu abast totes les eines necessàries per instrumentar i formalitzar els acords, sortejant totes les dificultats actuals, fins i tot les presencials, per mitjà dels sistemes digitals propis i els assessoraments jurídics que el CAFBL posa a disposició de tots els Col·legiats.
 7. Reiterem la conveniència d’utilitzar, en cas de discrepància, la MEDIACIÓ com a instrument alternatiu per a la resolució de conflictes i per això recordem que l’Administrador de Finques Col·legiat té a disposició de les parts el Centre de Mediació del Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya (CEMCAF), on pots adreçar-te a través del web col·legial.

És imprescindible que aquestes mesures arribin a qui realment les necessitin. Fer una valoració adient i determinar quines són més idònies en cada cas. Per això, la participació compromesa dels Administradors de Finques Col·legiats és la garantia que precisen arrendadors i arrendataris per a l’estabilitat i el manteniment de la relació arrendatícia.

La implicació de tots permetrà resoldre aquesta crisi conjuntament. El CAFBL i els Administradors de Finques Col·legiats ens hi comprometem posant els nostres recursos i coneixements a disposició de la societat.
  

COMUNICADO

Dada la situación excepcional por la crisis del Coronavirus, y sigueindo las recomendaciones de confinamiento, Castellà& Socis, S.L. ha optado por instaurar el PLAN PREVENTIVO DE TELETRABAJO para nuestros empleados, de esta manera nos protejemos todos, trabajadores y clientes, dando servicio en horario de 9 a 14 horas.

Pueden contactar con nosotros telemáticamente mediante las direcciones de e-mail habituales:

M.LLUÏSA CASTELLÀ: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Comunidades:

ISAAC CORTIJO: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

NEUS MERLOS-SUÁREZ: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

GRISEL.LA AZNAR: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Administración de alquileres e inmuebles:

AFRICA MONTORO: 677.811.072

Facturación y contabilidad:

MERCE GARCIA: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Recepción/ Información general

MONTSE ROZAS: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Siniestros y suministros:

JAUME TORRENTS: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Ventas:

TINO CASTELLA: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Alquileres:

LAURA PASCUAL: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

En caso de emergencia pueden contactar con nosotros en el teléfono de emergencias: 677.811.072

Finalmente, en el caso que deban realizar un pago de quotas o derramas comunitarias, pueden hacer una transferencia al número de cuenta:

BANCO SANTANDER

ES66  0049-5329-67-2916240194

Para hacer efectivo el pago de alquileres hagan la transferencia al número:

BANCO SABADELL

ES11 0081-0068-51-0001390843

 

Rogamos indiquen su nombre completo o bien la referencia del ingreso, y les remitiremos el justificante o recibo.

 

Muchas gracias, cordialmente,

 

M. Lluïsa Castellà i Torrents

Por CASTELLÀ& SOCIS, SL

 

 

 

 

Como encontrarnos

 • Gran Via de LLuís Companys, 214
 • Premia de Mar
 • Barcelona, 08330
 • Tel1. 93 752 31 02
 • Tel2. 93 752 36 25
 • Fax   93 752 02 01
 •  
 • De Lunes a Viernes de 9 a 13.30H i de 16.30 a 20 H

Empresa